logo-black.png

Dé eindejaars romcom

emmi
& leo

Emmi en Leo hadden een zinderende liefdesaffaire – die bruusk verbroken werd. Nu, een jaar later, neemt Emmi plots terug contact op met Leo …

Al 10.000+ tickets verkocht

favicon

Dé feel good sneakpeek van deze winter

Emmi & Leo

Emmi en Leo hadden een zinderende liefdesaffaire – die bruusk verbroken werd. Nu, een jaar later, neemt Emmi plots terug contact op met Leo …

5/5

“Ik ben al verslaafd! Elke keer als ik een bericht binnen krijg denk ik: “Is dat Emmi & Leo?” Maar tegelijkertijd ben ik ook aan het genieten als “voyeur” én ik wordt geconfronteerd met mijn eigen leven en dat vind ik echt de max! Ik ben heel hard fan.

— Nathalie Meskens
    Actrice

5/5

“Het heeft mij enorm ontroerd. Ondanks het feit dat ik dat niet had verwacht. Ge denkt: “Goh, op een gsm, zo’n klein schermpje, gaat dat mij wel raken?”  En ik moet zeggen dat verrast mij echt hoe hard dat dat mij raakt, hoe hard ge in een verhaal zit. Ondanks het feit dat dat op een gsm is waar honderden berichtjes per dag toekomen, is SneakPeek toch wel iets waar ik echt naar ga kijken: “Hoe zou het er nu mee zijn?”

— Alina Churikova
    De Mol

5/5

“Het is een volledig nieuw concept, dus ik vond het eigenlijk wel verrassend. Ik wist totaal niet wat ik ervan moest verwachten op voorhand. Maar ge zijt daar zo snel in mee en voor ge het weet zit ge mee te lezen in het gesprek tussen Emmi en Leo, dus ik vind dat wel echt goed gevonden. Het is entertainment en ook een klein beetje voyeurisme, dat is wel heel cool.”

— Lize Feryn
   Actrice

5/5

“Ik ben al verslaafd! Elke keer als ik een bericht binnen krijg denk ik: “Is dat Emmi & Leo?” Maar tegelijkertijd ben ik ook aan het genieten als “voyeur” én ik wordt geconfronteerd met mijn eigen leven en dat vind ik echt de max! Ik ben heel hard fan.

— Nathalie Meskens
    Actrice

5/5

“Het heeft mij enorm ontroerd. Ondanks het feit dat ik dat niet had verwacht. Ge denkt: “Goh, op een gsm, zo’n klein schermpje, gaat dat mij wel raken?”  En ik moet zeggen dat verrast mij echt hoe hard dat dat mij raakt, hoe hard ge in een verhaal zit. Ondanks het feit dat dat op een gsm is waar honderden berichtjes per dag toekomen, is SneakPeek toch wel iets waar ik echt naar ga kijken: “Hoe zou het er nu mee zijn?”

— Alina Churikova
    De Mol

Play Video Play Video
Play Video

“SneakPeek trakteert het publiek met "Emmi & Leo" op een zalige romcom die je dag en nacht vasthoudt.”

EMMI

Janne de Smet

Heerlijk verslavend, onverwacht ontroerend.

Emmi en Leo hadden een zinderende liefdesaffaire – enkel en alleen via berichtjes. Hun liefde was gebaseerd op de woorden die ze elkaar stuurden, want ze hebben elkaar nog nooit gezien. Ze weten zelfs niet hoe de ander er uit ziet.

Toen ze uiteindelijk toch afspraken om elkaar voor het eerst live te ontmoeten, liep het mis. De man van Emmi ontdekte hun affaire en stortte in. Daarop besloot Emmi om alle contact met Leo bruusk te verbreken.

Nu, een jaar later, neemt Emmi plots weer contact op met Leo …

Emmi

Janne de Smet

Een feel-good romcom
in realtime

Via SneakPeek kijk je binnen in het gesprek tussen Emmi Vermander en Leo Leike. Ze ontmoetten elkaar een jaar geleden en ze houden contact via chatberichten, video’s, foto’s, … en vooral: ze worden langzaam verliefd op elkaar. Een onmogelijke liefde. Of toch niet? Via SneakPeek volg je dat gesprek, alsof je er zelf deel van bent.

Een feel-good romcom
in realtime

Via SneakPeek kijk je binnen in het gesprek tussen Emmi Vermander en Leo Leike. Ze ontmoetten elkaar een jaar geleden en ze houden contact via chatberichten, video’s, foto’s, … en vooral: ze worden langzaam verliefd op elkaar. Een onmogelijke liefde. Of toch niet? Via SneakPeek volg je dat gesprek, alsof je er zelf deel van bent.

Ontvang alle berichten in de SneakPeek app

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.